Атланта Юнайтед – Кълъмбъс Крю bet365

Двубоят между Атланта Юнайтед – Кълъмбъс Крю ще се проведе на 19 август (неделя) от 23:00 часа в мач от Висшата лига на САЩ. Атланта Юнайтед ще бъде домакин на Кълъмбъс Крю на Mercedes-Benz стадион този уикенд.

Коефициентът за победа нa Атланта Юнайтед е 1.57. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20. Коефициентът за победа на Кълъмбъс Крю е 5.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Атланта Юнайтед – Кълъмбъс Крю: Двубой статистика

Atlanta United FC нямат загуба в последните си 5 мача.
Кълъмбъс са в победна серия от 3 мача.
Atlanta United FC не са губили в последните 5 свои домакинства.

Атланта Юнайтед – Кълъмбъс Крю: Прогноза

Атланта е фаворитът за бъде победител в този мач. Въпреки че противниците им в този мач са в състояние да ги затруднят, тази среща е много вероятно да бъде за домакините.

Ако всички домакини ще влязат в мача, знаейки, че посетителите са опасни, те ще се възползват от всеки шанс, който получават, за да се уверят, че ще спечелят 3 точки.

От друга страна, Columbus Crew няма да се откажат лесно и ще се стремят да спечелят нещо от този мач, дори ако това означава да не се постигне и една цел.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от САЩ Висша Лига  са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Новини и топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG