Атлетико Мадрид – Реал Мадрид bet365

Двубоят от Шампионска лига между отборите на Атлетико Мадрид(като домакини) срещу Реал Мадрид ще се проведе на 10 май (сряда) от 21:45 часа българско време.

Междувременно, залози за победа на Атлетико Мадрид – Реал Мадрид в сряда се приемат при коефициент от 2.50. Шансовете на Реал Мадрид да триумфират са оценени на 2.87, а равенството се оценя на 3.60.

Серхио Рамос казва Реал Мадрид може да издържи каквото и атмосфера очаква в Висенте Калдерон, когато те играят град съперници Атлетико в Шампионската лига полуфинала реванш в сряда.

Реал, който води с 3-0, който посещавате, за последен път, преди да Атлетико премести в нов дом през лятото.

Рамос заяви, че възприемането на страна Диего Симеоне, както по-гладни от 11-часови европейски шампиони не е наред.

„Жертвата е това, което изпълва с желание за победа“, каза Real капитанът.

„Изглежда, че тук ние сме израснали в Бевърли Хилс. Тук има хора от скромното среди също.“

През последните данни, оповестени от счетоводители Делойт, Реал Мадрид имат приходи от приблизително 620 милиона евро, спиране на развитието на Атлетико 228.6 милиона евро.

Реал победиха Атлетико в Шампионската лига в последните три сезона, включително и в 2014 г. и 2016 г. финалите.

С равни точки с Барселона в горната част на Ла Лига, но с мач по-малко, Реал се приближават към първата лига и два пъти Шампионската лига от 1958 г. насам.

Атлетико полузащитник Саул Niguez казва, че задачата на неговия тим е „много трудно“, особено като се има серия от точкуване на Реал в последните си 60 мача.

„Ние не можем да се побърка. Ние трябва да отида стъпка по стъпка, ние трябва да не допусне гол“, каза той.

„Ако те вкара равенството е още по-трудно, но до гол през първата половина ще ни даде много сила и може да ги направи нервен.“

Реал Мадрид ще бъде без Уелс международен Гарет Бейл , който е извън игра от травма на прасеца. Хуан Франсиско Торес се очаква да се върне на десния бек за домакините.vhod bet365

bet365

Нека Ви напомним, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG