Ахал – Сагадам понеделник 20 Април

Двубоят между Ахал – Сагадам ще се проведе на 20 април (понеделник) от 16:30 часа в среща от Йокари Лига на Туркмекистан. Мачът с висок профил е предвиден да се проведе в понеделник, когато подгласниците са домакините Сагадам. Домакините са спечелили и двата си мача в лигата до момента.

Коефициентът за победа на Ахал е 1.36. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20. Коефициентът за победа на Сагадам е 8.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера на online casino.

Ахал – Сагадам: Двубой статистика

Ахал спечели 4 от последните им 5 срещи срещу Сагадам.
Те спечелиха 62% от игрите с глава срещу тази опозиция.
Също така над 60% от срещите им имат резултат от по-малко от 2,5 гола.

Ахал – Сагадам: Online Прогноза

Също така гостите в този сезон имат труден гол в резултата. От три мача са измъкнали гол само веднъж и са отстъпили два пъти в замяна. Те никога не са открили гол в половината от последните си 8 гостуващи срещи.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Jokari League Turkmekistan можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com