Байерн Мюнхен – Хамбургер – bet365

Двубоят между  Байерн Мюнхен – Хамбургер ще се проведе на 10 март (събота) от 16:30 часа в среща от Бнундеслига I на Германия.  Хамбургер имат труден сезон в Бундеслигата и само чудо може да попречи на техния спад до второ ниво следващия сезон. Мачът с лидерите Мюнхен няма да е от най- приятните изживявания за тях в събота следобед на Алианц Арена.

Коефициентът за победа на Байерн Мюнхен е 1.12. Равенството в сблъсъка е оценено на 9.00. Коефициентът за победа на   Хамбургер е 21.00Вижте ТВ Програма за мача тук.


Байерн Мюнхен – Хамбургер: Н2Н статистика

Баварците са просто брутални към Хамбургер в най-новата серия от H2H срещи между тези два отбора.

Домакините са спечелили три супер впечатляващи победи над червените шорти в Алианц Арена (8-0, 5-0 и 8-0) и не бихме се изненадали да станем свидетели на подобен сценарий този път.

Срещата този сезон завърши с победа  0: 1 за Байерн Мюнхен на Volksparkstadion.

Прогноза

Хамбургер спечели само 2 точки от последните си 11 гостувания в лигата и едва ли можем да ги видим да избегнат още една загуба тук на Алианц Арена. Добър вариант за залог е Байерн Мюнхен -2.5 хендикап.

Гостите трудно вкарват голове в този сезон и Байерн Мюнхен вероятно ще държи още един чист лист без никакви проблеми в събота.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com