Байерн обяви трансферите на двама национали

Шампионът на Германия Байерн (Мюнхен) потвърди привличането на двама играчи от Хофенхайм. Това са националите Никлас Зюле и Себастиан Руди. Те ще се присъединят към баварците на 1 юли. 21-годишният Зюле е централен защитник подписа до 2022 година, а Руди, който е халф, но може да играе и вдясно на отбраната – до 2020 г. За първия ще бъде платена трансферна сума – вероятно около 20 млн. евро, а вторият идва като свободен агент.
„Ние сме много доволни и възхитени от привличането на Зюле и Руди. Подписването с двама германски национали е инвестиция в бъдещето на Байерн. Себастиан Руди идва при нас със свободен трансфер. За правата на Зюле сме подписали справедлив и сериозен договор с Хофенхайм“, заяви президентът Карл-Хайнц Румениге.

Следващия петък Байерн гостува на Фрайбург в първа среща от Бундеслигата след зимната пауза.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365