Барселона – Атлетик bet365

Двубоят между Барселона – Атлетик Билбао ще се проведе на 18 март (неделя) от 17:15 часа в сблъсък от Примера Дивисион на Испания.  Магията на Лионел Меси закара  Барселона до четвъртфинала на Шампионската лига като покориха Челси, които бяха безсилни срещу най-добрия играч в света в сряда вечер на „Камп Ноу“. Аржентинската суперзвезда вкара два гола и създаде шанс за Оусман Дембеле да вкара за Барселона.

Коефициентът за победа на Барселона е 1.16. Равенството в сблъсъка е оценено на 8.00. Коефициентът за победа на  Атлетик Билбао   е 15.00Вижте ТВ Програма за мача тук.


Барселона – Атлетик Билбао : Статитика Н2Н

Билбао никога не е била лека опозиция за Blaugrana на Камп Ноу.

Барселона спечели 23 и загуби само 2 от 29 домакински мача срещу баските.

Барса успя да преодолее своя съперник с 0-2 при гостуване, когато двата отбора се срещнаха в този сезон на Ла Лига през октомври миналата година.

Прогноза

Всичко предполага категорична победа още от първата минута. Не можем да предвидим нищо друго освен победа за домакините в неделя.

Освен че подкрепяме домакинската победа с три или повече гола, ще добавим и Филипе Кутино да вкара по всяко време за домакините.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване, ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне в Twitter.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com