Барселона – Леганес 07 април bet365

Двубоят между Барселона – Леганес ще се проведе на 7 април (събота) от 21:45 часа в сблъсък от Примера Дивисион на Испания. Барселона пренасочва вниманието си към обезпечаването на титлата „Ла Лига“ след зашеметяваща победа срещу Рома в четвъртфинала на Шампионска лига в средата на седмицата. Сед равенството 2-2 срещу Севиля те понижиха преднината си пред Атлетико Мадрид до 9 точки.

Коефициентът за победа на Барселона  е 1.12. Равенството в сблъсъка е оценено на 9.00. Коефициентът за победа на Леганес   е 21.00Вижте ТВ Програма за мача тук.


Барселона – Леганес: Статитика Н2Н

Барселона спечели във всичките три срещи на Ла Лига срещу Леганес, тъй като последният спечели промоцията си в топ дивизия миналия сезон.

Прогноза

Очаква се това да бъде лесна задача за Барса. Ернесто Валверде може да започне без Меси и Суарес предвид  втория крак на Шампионска лига в Рома след няколко дни. Но това не трябва да има никакъв ефект върху резултата.

HT/FT – 1/1 ,    над  2.5 гола.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android, включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване, ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне в Twitter.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com