Барселона – Манчестър Юнайтед

Двубоят между Барселона – Манчестър Юнайтед ще се проведе на 16 Април (вторник) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Миналата сряда Барселон направи доста летаргично представяне в първия си двубой срещу Манчестър Юнайтед, но въпреки това те успяха да спечелят с 1-0 в мача, благодарение на автогол.

Коефициентът за победа на Барселона е 1.36Равенството в сблъсъка е оценено на 5.50. Коефициентът за победа на Манчестър Юнайтед е 9.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Барселона – Манчестър Юнайтед: Двубой Статистика

Барселона нямат загуба в последните си 16 мача.
Барселона нямат загуба в последните си 8 мача като гост.

Барселона – Манчестър Юнайтед: Прогноза

Това, което можем да очакваме от тази среща, са няколко цели. 16 от последните 20 домакински мача на Барселона в Шампионската лига имаха най-малко три гола, както и последните четири гостувания на Манчестър Юнайтед в състезанието. Тъй като Оле Гунар Солскяер пое поста, Ман Юнайтед отбеляза три или повече гола в седем от 12-те си състезателни мача.

Като се има това предвид, не можем да игнорираме и фантастичния домашен запис на Барселона, ние подкрепяме победа за Барселона и над 2.5 гола заедно с 3-1 предсказване на точния резултат.

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com