Бекер озадачен от слабите игри на Мъри

Борис Бекер смята, че драстичния спад във формата на Анди Мъри през този сезон е пълна мистерия. Германската легенда неможе да си обясни спада във формата на световния №1.

Британският тенисист се изскачи на върха в световната ранглиста миналия ноември след поредица от 24 победи, но от началото на текущата кампания се представя разочароващо, като самият той призна преди няколко дни, че изпитва трудности с мотивацията.

Анди Мъри завърши последната година с триумф в пет поредни турнира, но през този сезон лидерът в ранглистата не успя да премине третия кръг в четири от последните си шест надпревари. Той завоюва една титла (Дубай), но като цяло неубедителните му изяви озадачиха доста тенис специалисти, сред които и шесткратният носител на титли от шлема и бивш наставник на Новак Джокович – Бекер.

„Не мога да си обясня какво се случва с Анди в момента. Той бе толкова добър през последните две години. През тази година той бе близко до миналогодишното си ниво единствено в Дубай. Харесвам Анди и неговия треньорски щаб, но не харесвам това, което виждам на корта. Незнам какво се случва с него. Не помня кога за последно световен №1 е преминавал през толкова дълъг неубедителен период“, каза германската легенда пред Eurosport.

Нека Ви напомним, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG