Бенфика – Морейрензе петък 02 Октомври

Двубоят между Бенфика – Морейрензе ще се проведе на 02 ноември (петък) от 22:30 часа в среща Примейра Лига на Португалия. Третият в класирането отбор в Примейра лига поема отбора на дванадесето място, Морейрензе на стадион „Estadio da Luz“ този уикенд.

Коефициентът за победа на Бенфика е 1.14. Равенството в сблъсъка е оценено на 7.50. Коефициентът за победа на Морейрензе е 17.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бенфика – Морейрензе: Двубой статистика

Морейрензе не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Бенфика.
Като домакин, Бенфика не е губил от Морейрензе в последните 10 срещи помежду им.
Статистиката на Бенфика като домакин този сезон: 3-1-0.

Бенфика – Морейрензе: Прогноза

Домакинът спечели осемнайсет мача срещу Морейрензе, докато са загубили само един. Доминираха срещу посетителите на този мач, както в дома си, така и по пътя. Освен това, Бенфика има фантастичен рекорд у дома си, докато Морейрензе се бори по пътя.

Бенфика с огромния си талант за атака ще поеме мача от първата минута. Те ще отбележат лесно срещу слабата защита на гостите. Очаквайте много голове за този мач.

Очаквайте лесна победа за Бенфика с играчи като Pizzi, които дават и спомагат за забавление. Отбраната на Морейрензе ще има трудно време да се занимава с подобни на него.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Официални спонсори на събитието са: Fly Emirates, Coca Cola, Macron, Huawei.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG