Берое – Етър Велико Търново 24 Февруари

Двубоят между Берое – Етър Велико Търново ще се проведе на 24 февруари (събота) от 15:00 часа в среща от Първа Лига на България. Бранителят Иван Бандаловски вярва, че Берое Стара Загора има шанс да се пребори за третото място в крайното класиране в Първа лига.

Коефициентът за победа на Берое е 1.57. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на Етър е 5.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Бандаловски премина в тима на Александър Томаш като свободен агент в средата на януари, като преди това се подвизаваше в кипърския Анортозис. Бившият футболист на Партизан изкара пълни 90 минути в двубоя с „моряците“, спечелен от заралии с 4:1.

„Имаме шанс да атакуваме третото място. Трябва да направим така че да играем в Европа. Също така е важно дали ЦСКА ще бъде допуснат в евротурнирите или не. Ако не играят, това ни дава още по-голям шанс. Ако ни се отдаде възможност да атакуваме по-предно място, разбира се, че ще го атакуваме. Сега сме четвърти. Надяваме се да показваме добра игра, както в последния мач с Черно море“, коментира Бандаловски.

Берое изостава с пет точки от третия в таблицата Левски София, който се изправя срещу съгражданите от Септември в събота (1.36 за победа на „сините“).

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG