Бешикташ – ЛАСК Линц четвъртък 09 Август

Двубоят между Бешикташ – ЛАСК Линц ще се проведе на 09 Август (четвъртък) от 21:00 часа в среща от квалификациите за Лига Европа. Бешикташ очевидно разгроми B36 от Фарьорските острови и сега те са на две крачки от груповата фаза на Лига Европа.

Коефициентът за победа на Бешикташ 1.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 6.00. Коефициентът за победа на ЛАСК Линц 15.00Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бешикташ – ЛАСК Линц: Двубой Статистика

Двата отбора ще получат шанса да се срещнат за пръв път в четвъртък вечерта във Vodafone Stadyumu.

Бешикташ – ЛАСК Линц: Прогноза

ЛАСК се възползва от по-бавната форма на Лилестрьом, за да премине през норвежкия отбор с 6:1 като цяло в предишния кръг на Лига Европа.

Томас Гойджингер беше човекът, който вдъхнови такъв успех с три гола в двете среши и той ще бъде този, на който да обърнем специално внимание тук.

Въпреки това, главният треньор Оливър Гласнер не може да бъде развълнуван от началото на новата кампания на Бундеслигата, тъй като неговите мъже взеха само една точка от първите два мача срещу Залцбург и С. Полен.

Защитната линия на ЛАСК ще бъде под огромен натиск срещу Бешикташ, който има солидна атака.

Най-новата придобивка Cyle Larin вкара хеттрик във втория мач срещу B36 и подобно представяне може да муспечели стартовата линия срещу LASK.

Домакините трябва да контролират мача и ние вярваме, че ще се улеснят покрай своите съперници с два или повече гола разлика в първото излизане на домашния терен.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com