Битката на UFC 249

Шампионът в лека категория Хабиб Нурмагомедов ще се изправи срещу Тони Фъргюсън  за титлата в главната битка на UFC 249. Мачът е насрочен за април месец и ще се проведе в Бруклин.

Това е петата уговорка между двамата, предишните четири пропадаха, надяваме се най-накрая да ги видим в клетката.

„The Eagle“ няма търпение да се изправи срещу „El Cucuy“ , за да решът кой е по-добър от двамата.

Силата на Фъргюсън са неговите удари с лакти. Той е отварял сериозни аркади на своите опоненти с лакти и ги е оставял в локви от кръв.

Изглежда, че Нурмагомедов не се притеснява от това. Хабиб сподели пред медиите, че не се притеснява от предстоящия двубой.

Невъзможно е да се предвиди битката и в каква посока ще тръгнат нещата. Никога не съм се притеснявал от действията на противника и от това – какво и как ще направи. Винаги изучавам силните страни на противника и се опитвам да ги неутрализирам, когато вляза в клетката. Мисля, че неговите удари с лакът не са проблем за мен.

Що се отнася до аркадите, то ще ви кажа, че никога не съм виждал битка с Нейт Диаз, в която той да не кърви. Вие обаче не сте виждали аркади при мен, като дори не са ми насинявали окото в клетката. Не мисля, че ще има проблем, защото главата и кожата ми са добре.

Досега никой не е успявал да ми отвори аркада и не мисля, че в битката с Фъргюсън мога да получа сериозна аркада, която да спре срещата. Ще бъде интересно. Никога не съм бил с насинено око и Фъргюсън има трудна задача пред себе си. Времето ще покаже.

Спортът ни е много брутален. В нашия спорт има пълен контакт, събаряния, задушаване и тръшвания. Винаги има наранявания. Никой не е в безопасност от наранявания. Надявам се, че двубоят няма да бъде отменен и най-накрая ще разберем кой е по-добър.

Вижте най-актуалните новини от света на UFC. Прогнози, статистика, резултати и предстовщи събития. Всички събития можете да следите директно от телефона си с mobilebet365.

Най-добрите коефициенти за предстоящите срещи ще намерите в bet365 ВХОД. Вземете бонус за добре дошли и направете следващия печеливш залог на любимия ви състезател в UFC. Сезон 2020 се очертава изключително интригуващ. Следете сайта ни и бъдете информирани за най-интересното от MMA. Основните спонсори на сезон UFC 2020 са: T-Mobile, Devour Frozen foods и Arena.

Повече новини за bet365 Ultimate Fighting Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com