Блякбърн – Болтън понеделник 22 Април

Двубоят между Блякбърн – Болтън ще се проведе на 22 Април (понеделник) от 17:00 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. Болтън Уондърърс официално изпаднаха в Лига 1 в петък, след загуба с 2:0 срещу Астън Вила. Те са на 11 точки от зоната за безопасност, така че са се принудени да се оттеглят.

Коефициентът за победа на Блякбърн е 1.45Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75. Коефициентът за победа на Болтън е 8.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Блякбърн – Болтън: Двубой Статистика

Дани Греъм е голмайстора на Блекбърн с 15 гола. Уил Бъкли има 5 гола за Болтън.
Блекбърн са в победна серия от 3 мача.
Болтън са в серия от 4 поредни загуби.

Блякбърн – Болтън: Прогноза

Роувърс трябва да може да добави към добрата си форма в този мач, като Болтън изглежда нестабилен за повечето от мачовете лигата. В 14 пътувания до страни от 16-то място и по-горе, тротерите са загубили 12 и са изравнили веднъж. Очакваме домакините да осигурят победа, в това, което е вероятно да бъде игра с ниска оценка.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com