Бока Хуниорс – Уракан понеделник 29 Юли

Двубоят между Бока Хуниорс – Уракан ще се проведе на 29 юли (понеделник) в 02:00 часа след полунощ в мач от Суперлига на Аржентина. Срещата от Суперлига в Аржентина в понеделник приветства Бока Хуниорс в битка с близките си съседи Уракан в Ла Бомбонера.

Коефициентът за победа нa Бока Хуниорс е 1.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на Уракан е 7.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бока Хуниорс – Уракан: Двубой статистика

КА Уракан нямат победа в последните си 10 мача като гост.
Бока Хуниорс са в серия от 8 поредни домакински победи.
По време на последните 5 срещи с Бока Хуниорс като домакин, Бока Хуниорс спечели 3 пъти, при 1 равенства и 1 победи за КА Уракан. Головата разлика е 7-3 в полза на Бока Хуниорс.

Бока Хуниорс – Уракан: Прогноза

В крайна сметка, това е мач, който Бока би трябвало да спечели доста удобно и това е точно от срещите, от които се нуждаят, за да избегнат отпадането на точките. това може да ги спре да свършат работата.
bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Суперлига на Аржентина само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Argentina Superliga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, USA Premier, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Евро 2020, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com