Болтън – Дарби Каунти 29 септември

Двубоят Болтън – Дарби Каунти от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 29 септември (събота) от 17:00 часаБолтън е на 15-то място и това е един труден момент за тях, тъй като те нямат победи в последните си 5 мача и са спечелили само 2 точки от последните си 15 възможни. 

Коефициентът за победа на Болтън Уондърърс  е 4.00 .  Равенството в мача е оценено с 3.30.  Коефициентът за победа на Дарби Каунти  е 2.10. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Болтън – Дарби Каунти: Статистика Н2Н

Болтън не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Преди година Болтън бяха номер 24 в класирането с 2 точки. Сега са номер 15 с 12 точки.
Болтън не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Дарби.

Прогноза

Дерби са в добра форма и ще бъдат фаворити, за да спечелят тук, но футболът рядко работи така. Болтън ще иска да вкара гол на Derby – един или два, затова Чемпиъншип е толкова труен за прогнозиране – всеки отбор може да победи някой друг. С това, че Болтън е у дома, нашият избор за тази среща е да видим и двата отбора да имат равенство на полувремето.

Полувреме: равен

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на EFL Cgampionship са  Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG