Борам Ууд – Честърфийлд вторник 04 Септември

Двубоят Борам Ууд – Честърфийлд от Националната лига на Англия ще се проведе на 04 септември (вторник) от 21:45 часа. Борам ууд ще бъдат домакини на Честърфийлд в деветия кръг на Английската национална лига във вторник вечерта.

Коефициентът за победа на Борам Ууд е 2.10.  Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на Честърфийлд е 3.25. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борам Ууд – Честърфийлд: Статистика Н2Н

Статистиката на Boreham Wood FC като домакин този сезон: 2-2-0.
Boreham Wood FC не са губили в последните 5 свои домакинства.
Chesterfield FC са в серия от 5 поредни загуби.

Борам Ууд – Честърфийлд: Прогноза

Тази среща е много трудно да се предскаже, тъй като посетителите ще търсят подобрение. Въпреки това, Boreham Wood повдигнаха формата си наскоро и те трябваше да могат да наваксат на горната половина на масата, като спечелят трите точки тук.

Домакините играят доста стегнато и въпреки че не са били твърде ефективни, защитата им върши добра работа. Честърфийлд също са участвали в мачовете с нисък рейтинг и в този мач тълпата тълпата не би трябвало да вижда повече от два гола.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Национална лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Националната лига са: Vanarama, Jako .bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG