Борнемут – Тотнъм Хотспър, 11 март

Двубоят между Борнемут – Тотнъм Хотспър ще се проведе на 11  март (неделя) от 18:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.  Тотнъм Хюспър ще се надява да излекува раните си след разочароващото елиминиране в Шампионската лига от Ювентус. Отборът на Маурисио Почетино ще гостува на стадион „Витали“ на Борнемут в 30-ия кръг на състезанието.

Коефициентът за победа на Борнемут е 6.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50. Коефициентът за победа на Тотнъм Хотспър  е 1.55. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Борнемут – Тотнъм Хотспър: Статистика Н2Н за двубои

Тотнъм Хотспър изцяло доминира този мач в хода на историята.

Спърс са спечелили 5 и са изравнили 1 от 6 срещи с Черешите.

Спърс има брутална разлика в головете (17-1) в сблъсъците с Борнемут.

Прогноза

Борнемут имат трудности в защитата напоследък и трудно биха сепряли атаката на отбор като Тотнъм.

Победата в мача изглежда като залога банкер с коефициент от 1,55, и алтернативно ще подкрепим Сон Хеунг-Мин да вкара гол при 2,20.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично, като останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата, като с тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и).

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реа  л-шщай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com