Борусия Мюнхенгладбах – Кьолн 09 Февруари

Двубоят Борусия Мюнхенгладбах – Кьолн от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 09 Февруари (неделя) от 16:30 часа. Борусия Мюнхенгладбах ще бъде домакин на Кьолн тази неделя в немската бундеслига. Мюнхенгладбах ще се надява да се запали по петите на лидерите на лигата Байерн Мюнхен в неделната среща.

Коефициентът за победа на Борусия Мюнхенгладбах е 1.65. Равенството в мача е оценено с 4.20. Коефициентът за победа на Кьолн е 4.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борусия Мюнхенгладбах – Кьолн: Статистика Н2Н

Статистиката на Мьонхенгладбах като домакин този сезон: 8-1-1.
Денис Закария има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Мьонхенгладбах. Йонас Хектор е с 6 за Кьолн.
Плеа Аласан е голмайстора на Мьонхенгладбах с 8 гола. Джон Кордоба има 7 гола за Кьолн.

Борусия Мюнхенгладбах – Кьолн: Прогноза

Считаме, че вероятно Мюнхенгладбах може да спечели и трите точки от срещата в неделя. Ние подкрепяме Мюхенгладбах, за да спечели този мач и над 2.5 гола да бъдат отбелязани. Също така смятаме, че и двата отбора ще се разпишат в мача. bet bg

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата bet страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com