Бостън Бруинс – Кълъмбъс Блу Джакетс 26 Април

Двубоят между Бостън Бруинс – Кълъмбъс Блу Джакетс ще се проведе на 26 април (петък) от 02:05 часа след полунощ българско време в първи мач от втори кръг на плейофите в НХЛ. Двата тима се срещнаха три пъти през редовния сезон, като първия им сблъсък отиде в сметката на „сините якета“, а следващите два- в тази на „мечоците“.

Залози за победа на домакините в предстоящата среща се приемат при коефициент от 1.64. Шансовете за успех на гостите са оценени на 2.35.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бостън беше на ръба на отпадането в серията с Торонто Мейпъл Лийвс, но направи обрат от 2-3 до 4-3. Възпитаниците на Брус Касиди бяха неудържими в мач номер седем с „кленовите листа“ във вторник и се наложиха с резултат 5-1 шайби.

Брад Марчанд блесна с четири гола и пет асистенции в седемте двубоя с Торонто. Той заедно с Дейвид Пастернак и Патрис Бърджън допринесоха с общо 20 точки за успеха на своя тим.

Кълъмбъс елиминира изненадващо най-добрия отбор през редовния сезон Тампа Бей Лайтнинг с 4-0 победи (2.45 да отстрани и Бостън). Джон Торторела и компания подпечатаха първия в исторята на клуба успех в плейофна серия още на 16-ти април, когато разбиха „светкавиците“ със 7-3 шайби.

Новото попълнение Мат Дюшийн се отчете с три гола и седем асистенции в серията с Тампа Бей. Стражът Сергей Бобровски пък спаси 109 от общо 117-те удара към вратата си.

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 НХЛ можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com