Бостън Бруинс – Сейнт Луис Блус 13 Юни

Двубоят между Бостън Бруинс – Сейнт Луис Блус ще се проведе на 13 юни (четвъртък) от 03:08 часа след полунощ българско време в решаващ двубой номер седем от финала за Купа Стенли в НХЛ. Съперниците си разделиха по три успеха до тук и победителят в схватката в “TD Garden“ ще се настани на трона на най-силният шампионат по хокей на лед на планетата.

Залози за победа на Бостън можете да правите с коефициент 1.58, а шансовете на домакините да спечелят първата третина са оценени на 1.66. Евентуален успех на Сейнт Луис пък умножава залога по 2.50.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

след като инкасира тежко поражение с 1-5 шайби и позволи на Бостън да изравни резултата в серията до 3-3.

Вратарят на „блусарите“ Джордан Бинингтън спря 27 удара, а единственото попадение вкара Райън О’Райли. О’Райли може да се похвали с четири попадения и една асистенция в последните три мача а общите му показатели от старта на елиминациите възлизат на 21 точки (7 гола и 14 асистенции).

За победителите Туука Раск направи 28 спасявания в шестия сблъсък, а с попадения в мрежата на „блусарите“ се отчетоха Брад Марчанд, Брендън Карло, Карсън Кулман, Дейвид Пащърнак и Здено Чара.

Бостън е шесткратен шампион в НХЛ, като за последно триумфира през 2011 г. срещу Ванкувър Канъкс в седем срещи. Туука Раск, Здено Чара, Патрис Бергерон и Дейвид Крейчи бяха част от тима тогава и вкусиха от успеха. Те обаче знаят какво е и да завършиш на губещата страна в големия финал, след като две години по-късно Чикаго Блекхоукс ги огорчи в шест двубоя.

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 НХЛ можете да прочетете на нашата страница bet-bg.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com