Бостън Бруинс – Торонто Мейпъл Лийвс 12 Април

Двубоят между Бостън Бруинс – Торонто Мейпъл Лийвс ще се проведе на 12 април (петък) от 02:05 часа след полунощ българско време в среща от началния кръг на директните елиминации в NHL. „Мечоците“ спечелиха три от общо четирите си двубоя с „кленовите листа“ през редовния сезон.

Залози за успех на домакините в предстоящия сблъсък се приемат при коефициент от 1.68. Шансовете на гостите да стигнат до победата са оценени на 2.25.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бостън завърши с актив от 49-33 победи през първия дял на шампионата, в това число 29-12 успеха в „TD Garden“, което му отреди трето място в Източната конференция. Момчетата на Брус Касиди спечелиха 22 от последните си 33 срещи през редовния сезон.

Брад Марчанд (100 точки през сезона), Дейвид Пастернак (81) и Патрис Бърджън (79) са „моторите“ на тима през настоящата кампания. Те бяха на висота и в плейофната серия срещу Мейпъл Лийвс преди година, когато се отчетоха с общо 30 точки (девет гола и 21 асистенции).

Торонто финишира на пета позиция на Изток с 46-36 победи, включително 23-18 успеха като гост. Отборът от Онтарио инкасира пет поражения в последните си шест мача от редовния сезон.

Стражът Фредерик Андерсен, който допусна 3.76 гола средно и отрази 89.6% от ударите към вратата си в седемте плеойфни срещи с Бруинс през миналата година, се очаква да започне като титуляр в предстоящия двубой. В атака ще се разчита най-вече на Джон Таварес, който до момента има на сметката си 47 точни попадения и общо 88 точки.

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 НХЛ можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com