Ботафого – Коритиба неделя, 11 юни

Двубоят между Ботафого – Коритиба ще се проведе на 11 юни (неделя) от 17:00 часа в среща от Кампеонато Бразилиеро на Бразилия. Домакините идват след загуба от Сантос миналата седмица, докато гостите са в отлична форма с три поредни победи.

Коефициентът за победа на Ботафого е 1.95. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Залози затова Коритиба да победят се приемат със ставка 4.20.

Ботафого

След 5 изиграни мача Ботафого е на седмо място със 7 точки. Техните разлики в головете са само 3 отбелязани гола и 3 позволени.

Домакините изглеждат доста твърди в Рио. Те победиха Понте Прета и Бахиа, без да допуснат нито една цел. В последните 11 мача на Ботафого в Бразилейо има отбелязани по-малко от 2,5 гола.

Коритиба

Посетителите се събират зад лидера на Коринт с една точка разлика. Коритиба все още трябва да се класира за равенство този сезон, тъй като те спечелиха четири мача и загубиха един.

Коритиба триумфира в последните три изхода в Серия А със същия резултат от 1-0. В 12 от последните си 14 мача в Серия А (като предишния сезон) са отбелязани 2 или по-малко голове.

Ботафого – Коритиба: Двубой статистика

В двата двубоя от миналия сезон не бяха отбелязани голове, тъй като и двата мача завършиха с 0:0. Коритиба са без победа срещу Ботафого в Рио де Жанейро от 2002 г. насам – те само успяха да останат непобедими миналия сезон, но през периода от 2002 до 2016 г. те бяха бити всеки път.

Ботафого – Коритиба: Прогноза

Въпреки че Коритиба изглеждат опасни в момента, те едва ли ще вкарат срещу Ботафого, за да можем лесно да видим третото беззвучно равенство. Също така, в случай на промяна на резултата от която и да е от двете страни, резултатът вероятно ще остане непокътнат.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А на Бразилия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG