Брага – Уулвърхямптън 28 Ноември bet365

Двубоят между Брага – Уулвърхямптън ще се проведе на 28 ноември (четвъртък) от 17:50 часа в среща от Лига Европа. Вълците се нуждаят само от една точка от останалите си два мача от група К, за да се класират за нокаут фазата на Лига Европа, и им се предоставя първия шанс да завоюват тази точка в четвъртък.

Коефициентът за победа на Брага е 2.45. Равенството в мача е оценено с 3.00. Коефициентът за победа на Уулвърхямптън е 3.20. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Брага – Уулвърхямптън: Статистика Н2Н

Брага нямат загуба в последните си 4 мача.
Уулвърхямптън нямат загуба в последните си 4 мача.
Уулвърхямптън са в победна серия от 3 мача.

Брага – Уулвърхямптън: Прогноза

Заедно с двата отбора, които да отбележат, прогнозираме двоен шанс за домакините като наш правилен резултат. Вълците са вкарали точно един гол в три от последните си четири гостувания и в осем от последните си 13 мача като цяло, докато са допуснали точно един гол в другия край на мача при осем отделни случая. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com