Брайтън – Ковънтри, 17 февруари

Двубоят между Брайтън – Ковънтри ще се проведе на 17 февруари (събота) от 17:00 часа в среща от  ФА Къп.  Ковънтри Сити изпаднаха от местата за плейофи в Лига 2, след като загубиха три поредни мача, но феновете им ще имат възможността да се насладят на това събитие в събота. Те пътуват до Фалмер, за да поемат отбора от Висшата лига в борбата за място на четвъртфиналите на Купата на ФА.

Коефициентът за победа на Брайтън  е 2.87. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Залози за това  Ковънтри да победят се приемат със ставка 2.70.

Брайтън – Ковънтри: Н2Н статистика

Равенството е най-честия от резултатите в срещите между тези два отбора. То се случи пет пъти в девет мача на Амекс (Ковънтри имат само една победа там).

Трябва да споменем, че са изминали седем години, откакто тези два отбора последно се срещнаха. Тогава те бяха във втора класа на английския футбол.

Прогноза

Пътуванията до Източен Съсекс никога не са били приятни за небесно сините, които едва ли ще могат да запазят статута си в ФА Къп срещу много по-силен противник тук.

Разликата в качеството и формата и е очевидна и ще се насочим към домакинската победа като залог банкер.

Тъй като Чайките са доста успешни в атаката си напоследък, подкрепяме домакините да вкарат два или повече гола.

Брайтън и Хоув Албион да спечели

Брайтън и Хоув Албион да вкарат над 1,5 гола

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от FA Cup са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG