Брайтън – Тотнъм bet365

Двубоят между Брайтън & Хоув Албион – Тотнъм ще се проведе на 17  април (вторник) от 21:45 часа в мач от Висшата лига на АнглияЗаплахата от изпадане надвисва над Брайтън след  поражението  2-3 срещу Кристъл Палас в събота. Три загуби и равенство в последните четири мача задържаха отбора и сега те ще имат трудности до края на кампанията.

Коефициентът за победа на Брайтън е 6.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33. Коефициентът за победа на Тотнъм  е 1.55. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Брайтън & Хоув Албион – Тотнъм : Статистика Н2Н за двубои

Обратната среща този сезон е първата във Висшата лига между Брайтън и Тотнъм. Това беше удобна победа с 2: 0 за отбора на Почетиньо, подпомогната с голове от Серж Орие и Хюн-мин Син.

Единствената друга среща между двете страни през това десетилетие беше за Купата на Лигата 2014, която също бе спечелена от Тотнъм с 2-0 в мача на Уайт Харт Лейн.

Вторник отбелязва първото посещение на Тотнъм в Брайтън за 25 години. Предишната визита беше на 2 април 1983 г., когато отборите бяха в старата лига дивизия 1. Брайтън донесе победа с 2: 1.

Прогноза

Брайтън се бори за голове през този сезон и техният ултра-отбранителен подход не работи срещу отборите в горната половина на класирането. Като изключим  победата срещу Арсенал миналия месец, Чайките загубиха във всеки от 7-те си мача срещу топ 6 отбори, те не показаха борба. В трите мача у дома  срещу Манчестър Сити, Ливърпул и Челси, те са допуснали общо 11 гола.

Спърс идва след  поражение срещу Манчестър Сити и те ще вдигнат играта си във вторник, което би могло да бъде мнофо зле за „Чайките“. Следователно, победата за Тотнъм е залога банкер, но ще гоним и залози с по-добри цени.

Спърс -1.5 AH

2рото полувреме – над 1.5 гола

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, Cadbury, Barclays.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com