Бристол Роувърс – Брайтън 27 Август

Двубоят между Бристол Роувърс – Брайтън ще се проведе на 27 август (вторник) от 21:45 часа в среща от Купата на Лигата. Ерата на Греъм Потър в Брайтън е изправена пред смесен старт. Тяхната победа с 3:0 над Уотфорд изглежда беше началото на нещо страхотно за Чайките, но те не успяха да спечелят обратно в домакинските мачове.

Коефициентът за победа на Бристол Роувърс е 5.25. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Брайтън е 1.66. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бристол Роувърс – Брайтън: Статистика Н2Н

Брайтън нямат загуба в последните си 4 мача като гост.
Бристол Роувърс са в серия от 3 поредни домакински победи.
Брайтън са в серия от 3 поредни победи като гост.

Бристол Роувърс – Брайтън: Прогноза

Bristol Rovers са вкарали в осем от последните си девет домакински мача, като последните им три мача тук са имали общо девет гола. Въпреки това, в последните им девет на това място те са задържали мрежата си празна само два пъти, така че можем да видим няколко цели в този мач. Ние подкрепяме двата отбора да отбележат тук, следвайки резултата на Rovers в това състезание. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Carbao Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com