Бристол Сити – Барнсли, събота, 22 април

Двубоят от Чемпиъншип на Англия между Бристол Сити (като домакини) и Барнсли  ще се проведе на 22 април (събота) от 17:00ч. българско време на стадион Аштън Гейт, Бристол.

Ставката затова Бристол Сити да спечели двубоя е 1.66 а вероятността да завършат наравно е оценена на 4.00. Залози за това Барнсли да се радва на победата се приемат с коефициент 4.75

Формата на Бристол Сити се възстановява през последните седмици. След две победи и равенство те имат 48 точки, но остава заплахата от отпадане. Клубът ще иска да продължи напред и ще направи всичко възможно да победи Барнзли. Още една победа ще бъде достатъчна за да останат в Шампионата. Ако това се случи у дома пред феновете им, това ще бъде едно страхотно изживяване.

Въпреки че Сити загуби 33% от своите мачове у дома, те не са победени в последните си 5 мача тук, и са спечелили 11 точки от възможни 15.

Барнсли се чустват сигурни с 57 точки. Те са загубили само 1 мач в последните си пет, но резултатите им са пълни с равенства. Като гост те имат само една победа през 2017 г., която е срещу Блекбърн. Клубът загуби 4 от последните си пет гостувания.

Прогноза Бристол Сити – Барнзли

Над 2,5 гола в мача
Джейми Патерсън (Бристол) да вкара по всяко време

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save