Бристол Сити – Уулвърхямптън 17 Февруари bet365

Двубоят Бристол Сити – Уулвърхямптън от FA Cup ще се проведе на 17 февруари (неделя) от 15:00 часа. Робинс летяха толкова високо със своите изпълнения, тъй като спечелиха последните 5 мача подред.

Коефициентът за победа на Бристол Сити е 4.75. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Уулвърхямптън е 1.90. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бристол Сити – Уулвърхямптън: Статистика Н2Н

Бристол Сити нямат загуба в последните си 15 мача.
Бристол Сити са в победна серия от 9 мача.
Уулвърхямптън нямат загуба в последните си 6 мача.

Бристол Сити – Уулвърхямптън: Прогноза

Отбора от Премиер Лига ще се стреми да разшири невероятния си старт. Но това няма да е лесно, тъй като опонентите също са в печеливша серия в шампионата си. Играта ще бъде по-скоро с физически и агресивен стил, тъй като и двата отбора няма да дават инч на опонентите си. Вълците имат някои играчи от световна класа в своя ранг, които ще им помогнат да преминат през този етап.

Отбора гост ще бъде пълен с доверие, като победи един от великите в Англия, за да се класира за следващия етап. Атаката на вълците ще наруши солидната защита на домакините и ще вкара гол. Отбора гост ще спечели този мач и ще се класира за следващия етап.

Официални спонсори на EFL Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG