Буфон почти сигурно спира с футбола след Мондиала

Вратарят на Ювентус и националния тим на Италия Джанлуиджи Буфон разкри, че най-вероятно ще прекрати кариерата след края на следващия сезон. Той все пак си остави вратичка за още една година по терените в случай, че спечели Шампионската лига с „бианконерите“ (10.00 това да се случи).

Междувременно, залози затова Италия да завърши на първо място в квалификационна група G за Мондиал 2018 се приемат при коефициент от 3.25. Шансовете на „Скуадра адзура“ да изкачи световния връх на шампионата на планетата в Русия идното лято са оценени на 15.00.

Джанлуиджи Буфон се размина с исторически требъл с Ювентус през изминалия сезон, след като отбора не успя да добави към трофеите от Серия А и Купата на Италия този от Шампионската лига. Торинци загубиха тежко от Реал Мадрид с 1:4 във финала на най-престижния клубен евротурнир в Кардиф.

„Очаквам да имам един последен, натоварен сезон, богат на големи моменти. И след това ще дойде време да кажа, че приключва. С президента на Ювентус оставихме една малка възможност. Ако успеем да спечелим Шампионската лига, ще продължа да играя още един сезон. За да опитам да взема и световната клубна титла и други купи“, каза Буфон.

Стражът ще навърши 40 години в края на идния януари. Той е спечелил осем титли от „калчото“ и четири трофея от Купата на Италия.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG