БФС: Който плати емблемата, става правоприемник на ЦСКА

Който плати емблемата на ЦСКА, той става правоприемник на ЦСКА. Това заяви в предаването „От дузпа в тъч“ по Sportal TV вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев. На въпрос какво се случва с титлите и историята на ЦСКА – кой ще ги получи срещу името си, Фурнаджиев отговори така:

„Сложен казус. Имаше търг за емблемата на ЦСКА – плащайки за емблемата, победителят в този търг се явява правоприемник на предишния клуб. Тоест, това трябва да се случи, за да стане всичко официално по канален ред“, каза един от шефовете в родния футбол пред Sportal.bg.

Той добави, че президентът на БФС Борислав Михайлов е оказал огромна помощ на ЦСКА-София, за да могат „червените“ да играят в евротурнирите през следващия сезон.

„Мисля, че отборът извървя дълъг път и резултатът, който постигнахме, благодарение на президента Михайлов – ЦСКА да играе в Европа, е един много, много сериозен напредък в развитието на този клуб. Защото знаете, че ако те отново не бяха играли в Европа, това обричаше клуба на гибел.

Каква беше конкретната помощ на Боби Михайлов? И германският президент, и президентът на УЕФА, казаха, че когато Боби защитава българска кауза, е по-краен в отстояването на искането си. Явно той има сериозен принос, което и от ЦСКА признаха на пресконференцията, на която му благодариха. Определено има голяма заслуга това нещо да се случи. В Изпълкома на УЕФА той отстоява не само българския интерес, а интересите на малките държави като цяло“, добави Фурнаджиев в „От дузпа в тъч“.

 

 

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG