Бъфало Сейбърс – Аризона Койтоис 14 Декември bet365

Двубоят между Бъфало Сейбърс – Аризона Койтоис ще се проведе на 14 декември (петък) от 02:05 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в НХЛ. Последните три двубоя между тези два състава завършиха с успех на гостуващия отбор.

Залози за победа на „сабите“ се приемат при коефициент от 1.66. Шансовете за успех на „койотите“ са оценени на 2.30. Хендикап коефициентът (+1.5) за тима на гостите е 1.44.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бъфало е трети в Атлантическата дивизия с 18-13 победи, в това число 10-5 успеха у дома. Момчетата на Фил Хаусли подчиниха Лос Анджелис Кингс с 4-3 шайби след продължения във вторник и записаха първа победа за последните си шест срещи.

Сам Райнхарт може да се похвали с пет гола и също толкова асистенции в последните седем мача. Джеф Скинър вкара гол и подаде за друг при успеха над Койотис с 3-0 преди два месеца.

Аризона заема седмо място в Атлантическата дивизия с 13-16 победи, включително 7-7 успеха като гост. Рик Точет и компания инкасираха трето безответно поражение след 3-4 срещу Бостън Бруинс във вторник.

Ник Шмалц и Клейтън Келър имат по седем точки в последните седем мача. Алекс Галченюк, който е със седем гола и 11 асистенции в 23 мача срещу Сейбърс, е под въпрос за предстоящия двубой заради травма.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com