Валенсия – Виляреал четвъртък 18 Април

Двубоят между Валенсия – Виляреал ще се проведе на 18 Април (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Въпреки че Виляреал се бори в Ла Лига, миналата седмица пътуването до Ел Мадригал не изглеждаше като най-важната от задачите за прилепите, въпреки че те се появиха с победа с 1-3.

Коефициентът за победа на Валенсия е 1.80. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Виляреал е 4.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Валенсия – Виляреал: Статистика Н2Н

езултат от първият мач: Виляреал – Валенсия 1-3.
Валенсия не са губили в последните 19 свои домакинства.
По време на последните 22 срещи с Валенсия като домакин, Валенсия спечели 12 пъти, при 4 равенства и 6 победи за Виляреал. Головата разлика е 36-24 в полза на Валенсия.

Валенсия – Виляреал: Прогноза

В крайна сметка миналата седмица показа, че и Валенсия, и Виляреал имат необходимото, за да създадат шансове и да вкарат голове един срещу друг. Добавете и факта, че общата оценка принуждава посетителите да избягват да приемат защитен подход и феновете, присъстващи в Mestalla в четвъртък вечерта ще бъдат свидетели на забавна като тази в El Madrigal преди седмица.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com