Валенсия – Леганес неделя 22 Септември

Двубоят Валенсия – Леганес от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 22 септември (неделя) от 17:00 часа. Едно пътуване до „Камп Ноу“, за да се изправи срещу шампиони в Барселона, едва ли беше идеалното приспособление за Валенсия в мач 4 след противоречивото уволнение на Марселино.

Коефициентът за победа на Валенсия е 1.61. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Леганес е 5.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Валенсия – Леганес: Статистика Н2Н

Като домакин, Валенсия не е губил от Леганес в последните 4 срещи помежду им.
Леганес са в серия от 5 поредни загуби.
Леганес се намира в губеща серия от 4 мача в ЛаЛига.

Валенсия – Леганес: Прогноза

Очакваме Валенсия да надгради победата си в Челси с удобен успех тук и те изглеждат фаворити за покриване на хендикап с един гол. Лос Че отбеляза пет победи, две равенства и само едно поражение от последните си осем мача в Ла Лига на Местала, а четири от тези победи бяха с марж от два гола. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com