Валенсия – Реал Мадрид 08 Януари

Двубоят Валенсия – Реал Мадрид от Суперкупата на Испания ще се проведе на 08 Януари (сряда) от 21:00 часа. Сезонът започна донякъде с противоречивия Supercopa de Espana в Саудитска Арабия в сряда вечерта, тъй като Валенсия и Реал Мадрид се срещнаха само три седмици след равенството с 1:1 в Ла Лига на Местала.

Коефициентът за победа на Валенсия е 3.60. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Валенсия – Реал Мадрид: Статистика Н2Н

Реал Мадрид нямат загуба в последните си 14 мача.
Валенсия нямат загуба в последните си 7 мача.
По време на последните 30 срещи с Валенсия като домакин, Валенсия спечели 9 пъти, при 7 равенства и 14 победи за Реал Мадрид. Головата разлика е 58-43 в полза на Реал Мадрид.

Валенсия – Реал Мадрид: Прогноза

Малко вероятно е Лос Че да допусне твърде много, след като отстъпи само два пъти в последните си четири мача, така че прогнозираме още 1 равенство. Страните вероятно ще играят с голяма степен на предпазливост, тъй като се стремят да направят финала в неделя и предвиждаме те да се измъкнат малко след като и двете им цели да попаднат в мрежата. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Copa Del Ray можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG