Вегас Голдън Найтс – Вашингтон Кепиталс 08 Юни

Двубоят между Вегас Голдън Найтс – Вашингтон Кепиталс ще се проведе на 08 юни (петък) от 03:05 след полунощ българско време в мач номер пет от финала в НХЛ. „Златните рицари“ изостават с 1-3 в серията и трябва да се превърнат в едва втория тим в историята, заличил подобен дефицит в големия финал, ако искат да грабнат трофея (6.25 това да се случи).

Залози за победа на Голдън Найтс се приемат при коефициент от 1.66. Шансовете за успех на Кепиталс са оценени на 2.30.

Вашингтон подчини за трети пореден път Вегас след победа с 6-2 шайби в домашната „Capital One Arena“ в понеделник. Така „столичаните“ се приближиха само на един от успех от първата си в титла в НХЛ.

Шестима различни играчи отбелязаха попаденията за победителите в мач номер четири- Tи Джей Оши, Том Уилсън, Деванте Смит-Пели, Джон Карлсън, Михал Кемпни и Брет Конъли. Евгени Кузнецов и Никлас Бакстрьом блеснаха съответно с четири и три асистенции.

Вегас, който кара дебютния си сезон в лигата, не е допускал четири поредни загуби до момента. Старши-треньорът Жерард Галант приема спокойно предстоящия сблъсък в „T-Mobile Arena“.

„Вече не сме под напрежение. Ще излезем на леда, ще играем, ще се трудим здраво и ще се забавляваме. Така че ще видим какво ще се случи“, сподели Галант.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за топ събития от НХЛ с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com