Венло – Хееренвеен събота 14 Април

Двубоят между Венло – Хееренвеен ще се проведе на 14 март (събота) от 20:45 часа в среща от Ередивиси на Холандия. Несъстоятелността на Heerenveen, която порази последната им кампания, отново се провели в този сезон. 

Коефициентът за победа на Венло е 2.87. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Коефициентът за победа на Хееренвеен е 2.37 Вижте ТВ Програма за мача тук.

Венло – Хееренвеен:  Двубой статистика

Тези два клуба са се срещнали само петнайсет пъти преди и с 8 победи, 6 равенства и само 1 поражение за Heerenveen, които се радват на това приспособление много повече от VVV.

Венло – Хееренвеен: Прогноза

Три от последните четири срещи между VVV и Heerenveen приключиха с равенство. VVV са изравнили в три от последните си шест мача.
Heerenveen са съставили два от последните си три мача. VVV са съставили тринайсет мача през този сезон, повече от всяка друга страна на Eredivisie.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Ередивиси от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG