Верея- Ботев(Пловдив) сряда,19 април

Двубоят за Купата на България във втория 1/2-финален сблъсък между Верея(като домакини) и Ботев Пловдив ще се проведе на 19 април (сряда) в 19:00 часа българско време.

Залози за победа на Верея се приемат при коефициент от 2.60. Шансовете за успех на Ботев Пловдив са оценени на 2.40. Вероятността двата отбора да завършат на равно в понеделник е оценена на 3.20.

Днес в 19:00 часа отборите на Верея и Ботев (Пловдив) ще излязат един срещу друг във втория 1/2-финален сблъсък от турнира за Купата на България. След като вчера Лудогорец почти си гарантира класиране на финал с победа с 4:0 над Литекс, днес един от двата тима може ще опита да направи подобна крачка към сблъсъка за трофея. Пловдивчани ще бъдат настроени и за мъст за загубата само преди дни с 0:1 от старозагорци.

Освен въпросната среща, двата тима имаха и още два двубоя помежду си през сезона. Те си размениха по една победа, като Верея спечели първия мач на свой терен с 1:0, а след това Ботев се наложи с 2:1 в Коматево.

Домакините имат някои кадрови проблеми преди мача. Двама основни играчи в лицето на Момчи Цветанов и Валери Домовчийски са с травми и до последно ще са под въпрос за мача. Дори и да са възстановени, най-вероятно двамата ще седнат на пейката и ще влязат в игра само при необходимост. Твърдо аут за мача пък са Осман Балде и Илия Мунин. Добрата новина за наставника е завръщането на Иван Бандаловски.

Гостите също не са подминати от кадрови проблеми. Само 24 часа преди началоно на срещата наставникът Николай Киров-Белия разбра, че няма да може да използва един от най-важните си играчи в лицето на Фернандо Виана, който бе настъпен в края на последната тренировка и това възобнови стара контузия на палеца. Аут за двубоя е и левият бек Крум Стоянов. Антонио Вутов обаче участва пълноценно в последното занимание и вероятно ще бъде на разположение на треньорския щаб.

Купа на България, 1/2-финал, първи мач:

Вероятни състави:

ВЕРЕЯ: Аргилашки, Инкоом, Зафиров, Бандаловски Илиев, Ангелов, Бенгюзов, Еуженио, Елиаш, Йорданов, Андонов

БОТЕВ: Чворович, Панов, Терзиев, Пенев, Марин, Балтанов, Юсеин, Бризола, Вутов, Неделев, Косоко

Стадион: „Трейс Арена“, Стара Загора
Съдия: Волен Чинков

Нека Ви напомним, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG