Виляреал – Хетафе събота 21 Декември

Двубоят Виляреал – Хетафе от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 21 декември (събота) от 19:30 часа. Голове на Марк Кукурела и Ангел Диас гарантираха, че бързото покачване в класацията за Хетафе продължи миналия уикенд, тъй като базираният в Мадрид екип удобно победи Валядолид с 2:0 в Колизеума Алфонсо Перес.

Коефициентът за победа на Виляреал е 2.20. Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Хетафе е 3.50. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Виляреал – Хетафе: Статистика Н2Н

Жерар Морено е голмайстора на Виляреал с 8 гола. Анхел Родригес има 8 гола за Хетафе.
Хетафе са в серия от 3 поредни победи като гост.
Хетафе нямат загуба в последните си 8 мача.

Виляреал – Хетафе: Прогноза

Виляреал отбеляза в шест от осемте си домакински мача, като Хетафе отстъпи в шест от осемте си изяви като гост, така че прогнозираме 1-2 точки в полза на посетителите, тъй като те се стремят да затвърдят мястото си в четирите най-добри играчи в периода около Коледа. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com