Висша лига: Конте иска подобрение

Мениджърът на Челси алармира играчите си да повишат нивото си, ако желаят да се опълчат на Ман СитиАнтонио Конте призова възпитаниците си в Челси да работят още по-здраво, за да могат да се противопоставят на Ман Сити и другите водещи отбори във Висшата лига. Той смята, че отбора му трябва да надгради над победата над Хъл Сити от събота.

Междувременно, залози затова Челси да спечели трите точки в домакинството на шампиона Лестър на 15-ти октомври се приемат при коефициент от 1.55. Шансовете на лондончани да грабнат титлата във Висшата лига са оценени на 17.00.

Челси прекъсна негативната серия от три поредни мача без победа с успеха над Хъл с 2:0 на „Кей Ком Стейдиъм“. „Сините“ са на седма позиция в таблицата с изоставане от пет точки от лидера Ман Сити (1.90 за титла в първенството).

„Трябва да подобрим много неща. По този начин ще можем да играем по-добре в двубоите с Ливърпул, Арсенал, Ман Юнайтед, Ман Сити и Тотнъм. Трябва да продължим да работим, тъй като единствения начин да променим миналото е да се трудим здраво и заедно“, коментира Конте.

Програмата на Челси след международната пауза не е никак лека. След срещата с „лисиците“ на Конте и компания им предстои домакинство на Ман Юнайтед (2.15 за победа на лондончани в тази среща).

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.