Вратарите на Далас изграждат доверие

В мачовете на Далас с участието на звезди по целия терен, вратарите Тайлър Дерич и Джеси Гонсалес откраднаха шоуто в неделя вечер в безкрайното Тексаско Дерби.

Първият му старт за Хюстън Динамо от 8 април срещу Нова Англия, Дерич направи четири спасявания.

В 27-ата минута Келин Акоста изстреля великолепен пряк удар, отбелязан в горния десен ъгъл на вратата, но Дерик успя да отклони топката към гредата, преди да го удари.

„Да, просто се опитвам да намеря добро място, да се опитам да организирам стената и да затрудня нападателя да бие“, каза Дерик за спасението. – За щастие, напречната греда беше там, за да ми помогне.

Дерич даде още един ключ, който спести 10 минути по-късно, когато принуди Кристиан Колман да стреля отблизо.

Това беше представяне, което удовлетвори треньора на Динамо Уилмър Кабрера, който даде на 28-годишния старт пред Джо Уилис. Уилис започна последните седем мача за Хюстън.

„Той беше добър, беше твърд, остър. Когато имахме нужда от него, той беше там – каза Кабрера за Дерич.

Гонзалес от „Далас“ донесе само две спасявания, но и двете бяха ключови. В 27-ата минута, само няколко минути след спирането на Дерич на Акоста, Гонсалез вкара лявата си ръка за атака от Албърт Елис, стремяйки се широко към вратата.

И в 65-ата минута Гонзалес отново се справи блестящо. 22-годишният играч направи впечатляваща реакция.

Нека Ви напомним, че всички мачове от САЩ Висша Лига  са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG