Вратар  №1 на Стоук Сити ще вземе участие в Световното с отбора на Англия

Джак Бътланд отлетя от летище Бирмингам и за започне своето приключение в състава на Англия  за Световната купа.

Вратар  №1 на Стоук Сити се присъедини към своите 22 съотборници на частен самолет за петчасовия полет до Санкт Петербург.

Отборът на Англия заедно с шефа Гарет Саутгейт и членове на треньорския му състав позираха за снимка в парк „Сейнт Джордж“ с официалните си екипи за Световната купа.

Трите лъва ще стартират кампанията си в група „Г“ следващия понеделник срещу Тунис на Волгоградска арена (началото на мача от 19 часа в Обединеното кралство).

След това ще се изправят срещу Панама на стадион „Нижни Новгород“ на 24 юни (начало 1pm UK) преди  финалната си среща срещу Белгия на стадион Калининград четири дни по-късно.

Вижте ТВ Програма за мачовете от Мондиал тук.

 

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на EFL Cgampionship са  Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига.  Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG