Галатасарай – Остерсунд четвъртък, 20 юли

Двубоят между Галатасарай – Остерсунд ще се проведе на 20 юли (четвъртък) от 20:30 часа в среща от квалификациите за Лига Европа. Галатасарай бяха най-разочароващия отбор преди седмица, когато паднаха с 2:0 в Швеция от Остерсунд. Седмица по-късно, те трябва да докажат пред феновете си, че поражението в първия мач е моментно.

Коефициентът за победа на Галатасарай 1.28. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.50. Залози затова Остерсунд да победят се приемат със ставка 9.50.

Галатасарай – Остерсунд: Двубой статистика

Последният двубой между двете страни беше миналата седмица. След първото полувреме турската страна беше доминираща, но Остерсунд бяха смъртоносни от няколкото атаки, които те направиха през второто полувреме. Галатасарай имаше 16 опити за гол, като само в 3 откриваше целта. Остерсунд също имаше 3 точни изстрела, като вкара два гола, което е впечатляващ процент на реализация.

Галатасарай – Остерсунд: Прогноза

Целта в 92-та минута може да бъде от решаващо значение за тази статистика. Остерсунд вероятно ще се борят от самото начало и се надяват на безбрежен застой или 1-0. Шведите са наясно, че ако играта върви в извънреден период, шансовете им са до нула. Галатасарай са опитна страна, те са били в подобни ситуации по-рано и се очаква те да преобърнат равенството в тяхна полза.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Оферта на 2017Bet365 за множествен залог за Европейски футбол. Ви дава шанс да получите бет365 бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза, елиминациите на Шампионската Лига и трансфери с bet365 transfer. Тази бет365 оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции. Направен преди мачовете, за bet365 резултати: Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА. Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия. Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия.

Bet365 bg предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Bet365 live също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Може да правите bet365 спортни залози и през bet365 mobile и bet365 app. Едва след като си направите bet365 регистрация. Ще можете да използвате всички оферти като bet365 бонус лоялност, бет365 бонус код, bet365 sign up bonus code и др. За да можете да използвате пълноценно сметката си – най-вече. За да можете да правите бет365 теглене – трябва да преминете през процес по верификация на акаунта си. Следете актуални коефициенти и bet365prognozi за най-важните събития всеки ден. Bet365 мобилно приложение работи и с bet365 mobile android и iOS, mac. Не забравяйте, че за всяка оферта и залог важат бет365 правила. Може да ни откриете в следните търсачки: google, bing и yahoo

Автор: Бет – БГ / Bet – BG