Гарбине Мугуруса – Алисън ван Уйтванк 05 Юли

Двубоят между Гарбине Мугуруса – Алисън ван Уйтванк ще се проведе на 05 юли (четвъртък) от 19:00 часа българско време в среща от първи кръг на Уимбълдън. Белгийката има да си връща на представителката на Испания за поражението в предишния им мач.

Залози за победа на Мугуруса с 2-0 сета се приемат при коефициент от 1.66. Шансовете за краен успех на Ван Уйтванк са оценени на 4.33.

Мугуруса започна участието си в английската столица с „чиста“ победа над местната любимка Наоми Броуди (Вбр) с резултат 6-2 7-5. Тя не беше много убедителна във втория сет, но успя да го измъкне в края и да запише осма поредна победа на „свещената трева“.

Ван Уйтванк откри сметката си на „Ол Инглънд Клъб“ с категоричен успех над Полона Херцог (Сло) с 6-2 6-2. При още една победа тя ще се класира за първи път за трети кръг на престижната надпревара.

Мугуруса се поздрави с успеха в предишния и единствен до момента сблъсък с Ван Уйтванк. Въпросната среща е от турнира във Флорианаполис през 2014 година и завършва при резултат 6-2 6-7(1) 6-3.

Ако отново се справи с Ван Уйтванк, Мугуруса ще спори за място в 1/8-финалите със спечелилата дуела между 28-та в схемата от Естония Анет Контавейт (1.30 за победа) и Дженифър Брейди (САЩ). Контавейт и Брейди не са се изправяли една срещу друга досега.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com