Германия посреща Чехия

Германия е домакин на Чехия в събота от 21:45 часа наше време в двубой от втори кръг на квалификационна група С за Мондиал 2018 в Русия. Чехите пазят отлични спомени от последната си официална визита на Маншафта. През 2007 г. те надлъгаха съперника с 0:3 в Мюнхен и сега ще се надяват на нов знаменит подвиг.

Залози за победа на Германия се приемат с коефициент 1.22, а такива затова гостите да си тръгнат с трите точки с коефициент 15.00. Ставката затова двубоят да завърши при равен резултат е 7.00.

Германия стартира квалификационната си кампания с убедителна победа с 0:3 като гост на състава на Норвегия. Възпитаниците на Йоаким Льов изиграха доминиращ мач в Осло и сега ще бъдат настървени отново да впечатлят със солидни изяви.

Джулиан Бранд може ще получи шанс за изява на върха на атаката след отпадането на Марио Гомес заради контузия. Малко зад него ще действа намиращият се в отлична форма Месут Йозил, а по крилата ще видим Томас Мюлер (1.80 да се разпише) и Юлиан Дракслер. Вътрешни халфове сигурно ще бъдат Тони Кроос и Сами Кедира.

Чехия от своя страна ще се опита да даде подобаващ отговор за разочароващото нулево реми у дома срещу Северна Ирландия на старта. Чехите са записали само един успех в последните си пет официални мача и сега им предстои изключително тежка задача в опита да подобрят този незадоволителен баланс.

Съставът на Чехия преминава през преходен период след оттеглянето на ветерани като Петър Чех и Томаш Росицки. В първия си мач от квалификациите в играта на тима липсваше нужния синхрон между отделните звена и сега момчетата на Карел Яролим трябва да напипат правилната формула, ако искат да се надяват на нещо в Хамбург.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само по bet365.