Германия – Холандия петък 06 Септември

Двубоят между Германия – Холандия ще се проведе на 06 септември (петък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Двама стари съперници на европейския футбол се сблъскват в петък, тъй като Холандия се отправя към Германия за четвъртата среща на двойката от 12 месеца насам.

Коефициентът за победа на Германия е 1.95. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00Залози за това Холандия да победят се приемат с коефициент 3.80. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Германия – Холандия: Двубой статистика

Германия са в победна серия от 3 мача.
Германия нямат загуба в последните си 6 мача.
Холандия нямат победа в последните си 6 мача като гост.

Германия – Холандия: Прогноза

Холандците спечелиха само един от последните си пет мача, докато двамата бяха победени два пъти в последните си три мача, а другият има щастлива победа над Англия. Очакваме Германия да продължи своята серия от 12 победи в 13 домакински квалификации. Тук залагаме на домакинска победа, докато очакваме низът от сблъсъци между двамата да продължи с победа с над 2.5 гола за германците. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com