Голдън Стейт Уориърс – ЛА Клипърс 23 Февруари

Двубоят между Голдън Стейт Уориърс – ЛА Клипърс ще се проведе на 23 февруари (петък) от 05:35 часа след полунощ българско време в схватка от редовния сезон в НБА. „Воините“ допуснаха първо поражение в 13 мача срещу калифорнийския съперник, когато на 10 януари отстъпиха с 106-125 точки пред погледа на своите фенове.

Коефициентът затова Голдън Стейт да успее да се реваншира с победа в идната среща е 1.13, а залози за нов триумф на Клипърс в “Oracle Arena“ можете да правите при коефициент от 6.25. Пазарът за общо над 232.5 точки в мача пък се котира със стойност 1.90Вижте ТВ Програма за мача тук.

Голдън Стейт Уориърс загуби четири пъти в осем срещи преди паузата за “Мача на звездите“. По този начин баскетболистите на Стив Кер загубиха лидерската позиция на Запад за сметка на Хюстън Рокетс. Те са с баланс 44-14, а на своя паркет са постигнали 22 победи в 29 двубоя.

Основните играчи на Голдън Стейт Стеф Къри, Кевин Дюрант. Клей Томпсън и Дреймънд Грийн нямаха време за почивка в последните дни. Тъй като бяха част от звездното шоу в неделя, провело се в Лос Анджелис. Наставникът Кер ще преценява състоянието им и при нужда, може да ограничи игровите минути на някой от тях.

ЛА Клипърс взе седем от деветте си сблъсъка преди паузата и в момента е на девето място в таблицата на Запад с показатели 30-26, включително 14-14 навън. „Ножиците“ излизат за пето поредно гостуване в шампионата, тръгвайки си с победата в три от предишните си четири визити.

Центърът на Клипърс Деандре Джордан се открои с 30 точки при успеха в Бостън с 129-119 точки на 14 февруари. Тобиас Харис пък впечатлява със средно по 17.2 точки и 6.8 борби в шест мача от пристигането си от Детройт Пистънс . Данило Галинари може да се похвали със средно по 20.1 точки в седем дуела след завръщането си от контузия

 

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за топ събития от НБА с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте Bet365 бет365 лайв На Живо. Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com