Голдън Стейт Уориърс – Хюстън Рокетс 23 Май

Двубоят между Голдън Стейт Уориърс – Хюстън Рокетс ще се проведе на 23 май (сряда) от 04:05 часа след полунощ българско време в схватка номер четири от финала в Западната конференция. „Войните“ поведоха в резултата с 2-1, след като изнесоха истинска лекция на тексасци в първото си домакинство, разгромявайки ги с 41 точки разлика – 126-85.

Залози за нова победа на Уориърс може да правите с коефициент 1.23, а пазарът затова домакините да се откроят с най-резултатна четвърт е оценена на 1.44. Вероятността Рокетс да ликува с успеха този път е оценена на 4.25.

 

Голдън Стейт взе подобаващ реванш за унизителната загуба във втория мач от серията в Тексас (105-127 точки). Калифорнийци се поздравиха с най-изразителната плейофна победа в историята си и се превърнаха в първият отбор в НБА, записал 16 последователни успеха у дома във фазата на директните елиминации.

Критикуваният в последно време Стеф Къри бе основно действащо лице в мача и със своите 35 точки. Включително пет тройки, изигра инструментална роля за успеха. Кевин Дюрант, който има средно по 33.3 точки от началото на серията, допринесе с 25 точки, шест борби и шест асистенции. А стожерът в отбрана Дреймънд Грийн взе 17 борби и добави 10 пункта и шест подавания.

Хюстън инкасира най-тежката си загуба в плейофите, понасяйки сериозен удар увереността си. Голямата звезда в тима на гостите – Джеймс Хардън. Реализира само седем от 16-те си стрелби от игра и завърши с 20 точки на сметката си. Играещият с контузия Крис Пол бе точен в пет от 16-те си изстрела. По посока на противниковия кош и приключи само с 13 точки, колкото вкара и Клинт Капела.

След двубоя в Оукланд, Голдън Стейт и Хюстън започват сражението си на разменено гостуване докато един от тях натрупа четири победи.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за топ събития от НБА с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте Bet365 бет365 лайв На Живо. Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com