Грейсън с двама нови играчи в Съндърланд

Мениджърът на Съндърланд Саймън Грейсън е щастлив да приветства в отбора си нападателя Луис Грабан и вратаря Джейсън Стийл.

Грабан се премества на „Стадиона на светлината“ със сезонна сделка за наем от Борнмът, а Стийл сключи договор за четири години, след като завърши трансфера си от Блекбърн Роувърс.

29-годишният Грабан прекара втората половина на миналия сезон под наем  Рединг, отбелязвайки три гола в 15 изяви за Роялите, които достигнаха финала на плейофите на Шампионата, където бяха победени от Хъдърсфийлд Таун.

Той също така е играл за Кристъл Палас, Милсуол, Брентфорд, Норич Сити и Родъръм Юнайтед.

Междувременно 26-годишният Стийл е шестия нов играч на Грейсън за летния трансферен прозорец . След подписването той сподели: „Аз летя в облаците. За мен е сбъдната мечта да подпиша с такъв голям отбор.“

„Семейството ми е разделено между трите североизточни клуба, затова прекарах детството си да ги наблюдавам и си спомням, че съм идвал на стадиона на светлината с чичо и братовчед ми.“

„Имам много опит и съм играл на  много места – повечето пъти в една и съща лига – и това вероятно е една от причините, поради които подписах“.

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

et365 bg предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Bet365 live също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Може да правите bet365 спортни залози и през bet365 mobile и bet365 app. Едва след като си направите bet365 регистрация. Ще можете да използвате всички оферти като bet365 бонус лоялност, бет365 бонус код, bet365 sign up bonus code и др. За да можете да използвате пълноценно сметката си – най-вече.

Не забравяйте, че за всяка оферта и залог важат бет365 правила. Може да ни откриете в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Save