Григор Димитров – Томас Фабиан 18 Януари bet365

Двубоят между Григор Димитров – Томас Фабиан ще се проведе на 18 януари (петък) от 03:30 часа след полунощ българско време в мач от трети кръг на Australian Open. Двамата ще мерят сили на “Melbourne Arena“, като сблъсъка е трети в програмата, която започва в 2:00 часа.

Залози за победа на Димитров с 3-1 сета в този мач, който ще бъде първи за него срещу италианеца, се приемат с коефициент 3.75. Шансът за успех на Фабиано е 9.00, а линията за общо под 7.5 гейма в първия сет се котира на 7.00.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Поставеният под номер 20 в схемата Димитров постигна уверена победа във втори кръг срещу коварния уругваец Пабло Куевас – 6-3 6-7 (5) 6-3 6-4. 1/2-финалистът в Мелбърн от 2017 г. спечели 82% от точките си при вкаран първи сервис и не допусна нито един пробив в подаванията си.

Фабиано, номер 102 в ранглистата, ще играе за първи път в трети кръг на Откритото първенство на Австралия. 27-годишният италианец достигна до тук, след като успя да се справи с американската „машина за асове“. Рейли Опелка в петсетов трилър, завършил при резултат 6-7 (15) 6-2 6-4 3-6 7-6 (5).

Успее ли Григор да преодолее третото си предизвикателство в Мелбърн. В 1/8-финалите ще се сблъска с друг италианеца в лицето на Томас Сепи или американеца Франсис Тиафо (1.90 да спечели мача). Сепи и Тиафо ще мерят сили за първи път в официален дуел.

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com